Over mij

In 1991 ben ik begonnen met buikdansen, en heb in de loop van de jaren bij verschillende docenten lessen en workshops gevolgd.
Ik volg nog altijd cursussen en workshops om me verder te verdiepen in de dans, de cultuur, de achtergronden en verschillende stijlen. Ik geniet erg van het dansen en heb er veel plezier in. Dit wil ik graag overbrengen op anderen.


Ik vind het heerlijk om iets te hebben waar ik mezelf in kwijt kan, waarin ik kan zijn wie ik ben, in al mijn verschijningsvormen.
Lief en rond, zowel als hard en krengerig, heel teder en zacht zowel als stevig, uitdagend en sexy zowel als in mezelf gekeerd.


Sinds 2008 ben ik zowel op regionaal als op landelijk niveau bezig met professionalisering van de buikdans in het algemeen en mezelf in het bijzonder.

Dit onder andere door middel van een samenwerkingsverband van buikdansdocenten uit de regio Utrecht en omstreken, Sense of Bellydance. Wij vonden elkaar een aantal jaar geleden in onze passie voor dans en de wens om die met elkaar en anderen te delen.  In 2008 en 2009  organiseerden wij samen een workshop week in Bussum en vanaf 2009 jaarlijks feestelijke activiteiten, zomerworkshops en optredens op diverse locaties. Leden van dit samenwerkingsverband zijn: Hadyr, Isandria, Sadiya, Nansi Beets, Layla Lin en Kyria.


Naast de organisatie van workshops en feesten met shows, houden we regelmatig intervisie bijeekomsten waarbij we elkaar inspireren en veel van elkaar leren.