KORTE ZOMERCURSUS VOOR BEGINNERS!!!!

Iedere dinsdagavond in augustus, van 19.00 tot 20.15 uur!

data: 1, 8, 15, 22 en 29 augustus

Kosten bedragen 60,- euroZOMERWORKSHOPS!!!!

Deze zomer geven de danseressen van Sense of Bellydance, Roos, Sadiya, Layla Lyn, Hadyr en Kyria, verschillende interessante, feestelijke en boeiende workshops.

  

2 augustus, Sadiya: Zwaarddans

Met zwaarden voeg je iets bijzonders toe aan je dansrepertoire. Een zwaarddans ziet er stoer, mysterieus of sensationeel uit en is spannend om naar te kijken. In deze workshop ligt de nadruk op creativiteit, expressie en plezier. Daarnaast leer je basistechnieken waarmee je je eigen zwaarddans-choreografie kunt maken. Meld je UITERLIJK 28 JULI aan, in verband met de benodigde hoeveelheid zwaarden.

 

9 augustus, Kyria: 1001 Shimmies
Shimmies zijn typerend voor de buikdans: een snelle, trillende beweging die je vaak kunt combineren met een andere beweging (layering). Er zijn ontzettend veel shimmies: krachtige heupshimmies, kokette schoudershimmies of vrolijke handshimmies. In deze workshop breid je je repertoire uit met minder bekende shimmies. We oefenen met layering en we doen creatieve shimmy oefeningen die je makkelijk zelf kunt toepassen thuis.


16 augustus, Hadyr: buikdansen met je handen en armen

Dansen met je armen, van de ene naar de andere pose bewegen terwijl je heupen en voeten de gebruikelijke buikdansmoves maken. Een hele kunst om het op een ontspannen manier te doen. Als het lukt ziet je dans er meteen overtuigender uit. We werken aan combinaties met de nadruk op hoe je armen bewegen. Je leert ook grappige, speelse moves uit folklore stijlen, die je makkelijk kunt gebruiken als verrassend element als je zelf een dans maakt of als je improviseert.

 

23 augustus, Roos: Mindfull in beweging

In deze workshop werken we aan bewustwording van je lichaam in beweging, op een manier die jij lekker vindt, op jouw niveau, je zacht en soepel voelen, en zo je dans verbeteren!

Dit doen we door middel van speelse, feestelijke en verstillende oefeningen.

Een heerlijk kadootje voor jou alleen of alvast als voorbereiding op de lessenreeks die in september start.

 

31 augustus, Layla Lyn: Dansen met wijde rokken

Dans als een gypsy; vurig, spetterend en dynamisch!

Bij verschillende dansstijlen, onder andere gypsy, Zambra Mora (spaans-arabisch) en tribal fusion, wordt er gebruik gemaakt van wijde rokken. In deze workshop leer je jouw wijde rok optimaal gebruiken in je dans. Neem een wijde rok (liefst een volledige cirkelrok) mee. Eventueel zijn er enkele rokken te leen.

 

Wanneer: woensdagavond 2, 9, 16, 23, 30 augustus

Hoe laat: van 20.00 tot 22.00 uur.

Kosten: 20 euro per keer, 90,- voor alle 5 de workshops.

Locatie: studio Roos Belinfante, Lammert Majoorlaan 18bis in Bussum

Meer info en opgave: info@roosbelinfante.nl

Of bel: 06/10473064